Home Despre noi Broker de afaceri Broker de credite Broker de energie Afaceri de vanzare Contact 0787-722-656 Telefon

AFACERI DE VÂNZARE

Dacă sunteţi în căutarea unei oportunităţi de afaceri şi doriţi să vă puneţi motoraşele în mişcare, avem veşti bune pentru dumneavoastră: Aţi ajuns unde trebuie!

În continuare veţi putea examina afacerile de vânzare incluse în portofoliul nostru:

Contactează-ne

Productia Centurilor antiderapante universale SMART GRIP

Centurile antiderapante universale SMART GRIP sunt fabricate din elastomeri speciali insertizati ,destinaţi utilizărilor în condiţii dificile de funcţionare, cu proprietati aderente si se adreseaza conducatorilor auto care prefera un dispozitiv mai usor si mult mai rapid de folosit decat lanturile sau alte sisteme antiderapante. Sunt concepute pentru a ajuta conducatorul auto sa iasa in siguranta dintr –o situatie de urgenta sau pot fi folosite pe drumuri cu aderenta scazuta, acolo unde lanturile antiderapante sunt obligatorii. Se adapteaza pentru aproape pentru toate tipurile de anvelope pana la 21" inclusiv. Pot fi utilizate impreuna cu sistemele de siguranta ale vehicului ABS,ASR, ESP, etc, fara a afecta buna functionare a acestora. Montaj/demontaj facil in doar cateva minute chiar daca vehiculul este impotmolit in rampa sau panta. Nu deterioreaza jantele sau anvelopele indiferent de suprafata pe care se ruleaza.

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

Plantatie agricola de mure, zmeura, capsuni si ciresi langa Deva

50 de hectare de pamant in Bretea Romana ,jud. Hunedoara, 2 sere de 300m2 de inalta calitate O plantatie de testare a murelor de jumatate de hectar, cu soiuri variate aduse din Anglia si Polonia 3 containere care constau din bucatarie , bai cu dusuri si toalete, si spatiu de dormit pentru paznic. Put de 80m adancime cu un debit de 15000-20000litri pe ora Hala de 20m lungime pe 6 latime unde sunt construite: infirmerie de prim ajutor pentru angajati, un atelier dotat cu masinarii si un depozit pentru utilaje mai mari.

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

Casa vila noua la pret de apartament P+1+M Berceni 130mp

Suprafata fiecarei case este de 130 mp, regimul de inaltime este P+1+M, iar impartirea pe camere si dependinte este urmatoarea: - Living, terasa, spatii depozitare, o baie si bucatarie la parter, - 2 dormitoare si o baie la etaj - mansarda open-space cu posibilitate de compartimentare si amenajare la cerere Toate utilitatile bransate(apa, gaz, curent, canal, internet) Teren individual liber in suprafata de 120 mp pentru fiecare casa, gradina, loc de parcare, terasa si curte. Imobilul beneficiază de finisaje standard si exista posibilitatea de alegere a acestora de catre dumneavoastra in cadrul unui buget stabilit de comun acord cu dezvoltatorul: - Centrală termica 24 KW - Parchet - Gresie și faianță Italia - Uși - Instalatii sanitare si termice - Alte finisaje si/sau dotari Caramida Porotherm, acoperisul de tip Lindab si tamplaria pvc cu 5 camere Rehau certifica doar cateva din marcile de renume si materialele de calitate utilizate la construirea acestui ansamblu rezidential.

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

Vanzare afacere transport

Se vinde firma si afacerea. Firma e înființată în 2016 e pe profit si in derulare. Detine două capete tractor (tir) pentru transport marfă. Are contracte in derulare.

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

Complex Turistic

Oferim spre vanzare un complex turistic ce se intinde pe un domeniu de peste 80.000 mp,oferind o minunata priveliste asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului si Postavarul, reprezentand un loc ideal de refugiu din aglomeratia urbana. Domeniul pe care se afla complexul nu are vecini apropiati, este imprejmuit si pazit 24h din 24.

Amplasat pe DN 73 Brasov Bran la 2 Km de orasul Rasnov si la 0,5 km de Drumul national, pe un drum de tara accesibil pe toata durata anului. Obiectivul se afla la 7 km de Bran, 9 km de Poiana Brasov precum si in apropierea Cetatii MedievaleRasnov.

Complexul turistic este strabatut de o apa curgatoare, parau, si este constituit din mai multe locatii diferite:Vila D+P+E+M avand o suprafata de aprox. 450 mp, cu 9 camere de cazare, incadrate la categoria 3 stele, plus dependinte: receptie, holuri, bai, scara, sauna, sala de mese etc,complet mobilate si utilate; Pensiune S+P+E+M avand o suprafata utila de aprox. 1000 mp, cu 22 camere de cazare, categoria 3 stele, plus dependinte: oficii, hol, scara, bucatarie, sala de mese,birouri, spatii tehnice etc, complet dotate si mobilate; Pensiune–hotel P+E+2M, avand o suprafata desfasurata de 1500 mp, structurata in 34 camere si apartamente, clasificate la 3 si 4 stele, plus dependintele aferente, complet mobilate si utilate. Constructie noua, anul 2012; Cabana din lemn cu 3 camere, in prezent, utilizata ca locuinta de serviciu de personalul care deserveste pensiunea; Restaurant foisor, cu o suprafata utila de aprox. 210 mp si o capacitate de 160 de locuri; Sala multifunctionala, ideala pentru conferinte, team building-uri etc, cu o suprafata de 550 mp si o capacitate de 400 de locuri; Bar si Restaurant cu o capacitate de 70 de locuri; Grajd cu o suprafata de aprox. 600 mp, cu 11 boxe cai, garaje, magazie, depozit furaje etc. Grajdul este dotat cu 19 cai de rasa: frisian olandez si pur sange spaniol; Manej in aer liber si manej acoperit cu o suprafata de aproximativ 2000 mp; Trei lacuri, din care 2 artificiale populate cu pastravi si unul natural populat cu crap si caras, totalizand o suprafata –luciu apa de 3100 mp si un volum de umplere de aprox4300 mc; Statii de epurare, puturi apa, curent electric etc.

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

HALA INDUSTRIALA situata in Constanta, Com. M. Kogălniceanu

Proprietatea este compusa din constructie de 1496 mp plus teren pana la 4367 mp. Constructia contine hala productie, depozite, ateliere mecanice, vestiare si birouri. Terenul este compus din platforma betonata si gradina cu pomi fructiferi, vita de vie si gradina de legume. Hala este racordată la curent trifazică, apă potabilă, internet prin fibră optică. Proprietatea este situata intravilan in apropierea Aeroportului, autostrazii Soarelui, autostrazii A4 si portul Constanta.

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

Complex nou de evenimente situat in Bucuresti

Vanzare integrala, partiala, sau in rate!

Complex nou de evenimente situat in Bucuresti lansat in luna Iulie 2018 in suprafata de 4500 mp in care se poate organiza evenimente de tip: -Nunta -Botez -Petrecere corporate -Lansare produse -Conferinte -Pool party -Garden party -Petreceri private etc.

Este format din doua module, are contracte incheiate si la vanzare se acorda asistenta.

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

GREEN HOUSE RESIDENCE

Este primul ansamblu rezidential independent energetic din Brasov, amplasat in pitorescul oras Sacele. Locuintele sunt independente energetic si eficientizate termic, avand costuri reduse pentru intretinere. Astfel, pe langa oportunitatea de a fi primul ansamblu independent energetic, Green House Residence ofera avantaje majore clientilor finali.

Proiectul este pentru 30 de case pasive construite pe o supafata de 20 000 mp, fiecare cu parter, etaj si mansarda si cu o suprafata totala de 220 mp.

Afacerea se vinde integral la 350000 euro sau partial la 150000 euro cu participare 50% la profit.

Afaceri de vanzare Broker afaceri Broker afacere
SOLICITĂ DETALII

Fransiza in domeniul Wellness

Va propunem o afacere intr-un segment nou pe piata, si implicit, fara concurenta. Fransiza se refera la dispozitivele pentru apa micro structurata molecular, alcalina si antioxidanta Kangen. Apa prezinta multiple beneficii pentru sanatate, printre care se numara detoxifierea, ajutorul in pierderea greutatii si hidratarea intensa.

Fransiza consta in deschiderea de show room-uri pentru prezentarea si vanzarea dispozitivelor.

Fransiza nu presupune taxe sau redeventa iar investitia minima este de 1800 euro.

Profitul este substantial pornind de la 250 euro pe vanzare dispozitiv , pana la 1500 euro pe vanzare.

Afaceri de vanzare Broker de afaceri Broker pentru afaceri
SOLICITĂ DETALII

Fabrica de procesare a carnii

Se vinde afacerea si firma cu toate activele si dotarile.
Amplasament: zona Pitesti ;
Suprafata teren: 8000 mp + 12000 mp; total 20000 mp
Fabrica este compusa din:

*toate utilajele si instalatiile de frig sunt de origine: Germania
Anul construirii 2008/2009, utilajaele au fost achizitionate in 2008 si 2009. Fabrica a fost data in folosinta in noiembrie 2009 si a fost construita si frunctioneaza conform standardelor UniuniiEuropene.Produce toata gama de preparate din carne;
Mijloace de transport (autofrigorific Logan VAN,autoturisme Dacia Logan,autoturism Volvo ,dubefrigorifice Fiat,dubefrigorifice Ford).

Cifra de afaceri (lei)
2017 - 9.397.205
2018-iun - 4.316.650

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

Investeste in cel mai inovativ serviciu din domeniul turismului!

Herodot, Serviciul Unic National de Audioghid Turistic prin telefon, este formula cea mai prietenoasa de a descoperi principalele obiective culturale ale Romaniei.

Ce este serviciul HEROdot? Serviciul HEROdot permite oricărui turist din România să asculte GRATUIT prin telefon audioghidul a peste 3500 de locații turistice din România. Apelarea serviciului este simplă și la îndemâna oricărei persoane interesate. Tot ce trebuie să faci este să suni la un număr de telefon și apoi să introduci codul obiectivului al cărui audioghid dorești să îl asculți.

Acest serviciu este extrem de apreciat de către turiști, înregistrându-se zilnic un număr de peste 5000 de apeluri care accesează HEROdot iar la nivelul anului 2016 s-au contorizat peste 1,8 milioane de apeluri.

Modul de funcționare a HEROdot este unic in Europa. Vizitatorii își folosesc propriul telefon pentru a asculta audio-ghidurile exponatelor. Nu este nevoie de nici un alt dispozitiv electronic, se poate folosi orice tip de telefon, chiar și cele de generație foarte veche.

HEROdot funcționează pe două paliere: – GRATUIT – serviciul poate fi apelat fără nici un cost de către orice persoană interesată, existând un număr de peste 3500 de obiective turistice incluse în sistem de pe întreg cuprinsul țării. Acest serviciu se accesează simplu, apelând numărul de telefon 0332 780780 si introducând numărul de 4 cifre aferent obiectivului al cărui audioghid se dorește a fi ascultat

– CONTRA COST – pentru vizitatorii muzeelor ce doresc să asculte audioghidurile exponatelor din muzee. Sistemul este simplu, la intrarea în muzeu vizitatorul achiziționează un pachet ce conține un set de căști, o parola de acces și instrucțiunile de folosire a serviciului.

SURSE DE VENIT din exploatarea serviciului:

- inchirierea spatiului publicitar de la fiecare ghid catre firme interesate: restaurante, hoteluri, cafenele, muzee, servicii de transport persoane, aeroporturi, agrement, etc. Dupa estimarile mele ar putea duce la venituri de cca 100 euro/an pe fiecare locatie = 3000 locatii x 100 = 300 k mii euro/an

- taxe de introducere in sistem a obiectivelor noi: primariile, muzeele, consiliile judetene, anumite firme private (cum a fost cazul la H Unirea) ar putea plati ca obiectivele gestionate de ei sa fie introduse in sistem. Putem presupune ca daca crestem baza de date cu inca 3000 de obiective x 100 euro/obiectiv = 300 k euro - o singura data

- introducerea variantei in limba engleza si introducerea unei taxe de ascultare pentru turistii straini: In 2015 au intrat in Romania 1,3 mil turisti straini (numar in continua crestere), din care daca doar 5% dintre turisti cumpara acces la serviciu (sa zicem ca pe durata vizitei la manastri, muzee, cumpara in medie de 10 euro) rezulta anual incasari de 650 000 euro.

Afacere de vanzare Broker afaceri Brokeraj afaceri
SOLICITĂ DETALII

Copyright @ Stemilia Business SRL 2018

Dums Design