Home Despre noi Broker de afaceri Broker de credite Broker de energie Afaceri de vanzare Contact 0787-722-656 Telefon
Stemilia Business broker afaceri Stemilia Business broker credite

DESPRE NOI

Cu ceva vreme în urmă, nişte oameni dragi mie mi-au cerut ajutorul pentru intermedierea transferului unei afaceri. Atunci, mi-am reîmprospătat toate cunoştinţele şi am dobândit unele noi, pentru a mă asigura că toţii paşii făcuţi de noi sunt cei corecţi şi cu fiecare pas diminuăm riscurile asociate.

Am putea spune ca povestea Stemilia Business începe aici. După dobândirea acestei experienţe şi obţinerea unor rezultate peste aşteptările noastre iniţiale, am început să lucrez la creşterea reţelei de parteneri, la crearea de relaţii cu potenţiali cumpărători, dar şi cu bănci care oferă credite şi condiţii favorabile afacerilor.

Astazi, Stemilia Business oferă servicii de brokeraj pentru afaceri şi brokeraj pentru credite, la un standard înalt de calitate. Satisfacţia clienţilor noştri şi rentabilitatea demersurilor intreprinse sunt principalul meu obiectiv în fiecare proiect întreprins.

Profesionalism broker afaceri Seriozitate broker credite Flexibilitate broker energie

Doriţi suport in tranzacţia afacerii dumneavoastră?

Aşa cum am mai spus, ne dorim să devenim parteneri valoroşi pentru afacerile clienţilor noştri, de aceea nu ne dăm inapoi de la a oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Evident, successul nostru se măsoară în succesul clienţilor noştri. Scrieţi-ne şi haideţi să vedem ce putem face pentru dumneavoastră!

Contactaţi-ne

Sunteti în căutarea unor oportunități de afaceri?

Avem pentru dumneavoastră o secţiune dedicată, ce prezintă afacerile de vânzare disponibile în prezent în portofoliul nostru.

Vedeţi afaceri de vânzare

Copyright @ Stemilia Business SRL 2018

Dums Design